Bli medlem du också!

För 200 kr per år får du förutom trevliga kamrater med samma intresse även vaska gratis på föreningens guldinmutningar i Sverige.

Fyra gånger per år få du vår medlemstidning "Guldvaskar´n" med intressanta artiklar om medlemmarnas upplevelser, guldhistoria, nya guldfynd mm. Du kan också skicka in egna skrivna berättelser, fråga om guld eller få tips på hur du ska vaska fram den gula metallen.

Du kan köpa vaskgrejor till låga priser från vår medlemsförsäljning: Vaskpannor, vaskränna, guldlitteratur, lupp 10ggr förstoring och andra saker som kan vara bra att ha när du är ute i fält.


Guld från Dalarna.

Du får låna videor och DVD-filmer om guld från vårt videotek.

Du kan vara med på våra sommarexkursioner till olika intressanta vaskplatser. Du kan ta med hela familjen. På kvällen grillar vi och snackar om dagens vaskfynd. Under vintertid har vi ett inomhusmöte med föredrag om guld och var man kan hitta det.

Var ska du vaska nere i Europa under semestern? Det kan du få tips om. Föreningen har också en guldinmutning i norra Finland. Europas största och bästa vaskguldsområde och där finns det guld! Vi lovar.

Är du skicklig med vaskpannan och intresserad av att tävla i guldvaskning kan du bli svensk mästare eller till och med världsmästare. Eller varför inte bara umgås med andra guldvaskare under tävlingarna och höra skvallret om senaste guldnugget fyndet.

Vårt plusgiro är 63 04 54-7 Svenska Guldvaskarföreningen.

Varmt välkommen som medlem.


Styrelsen